Ben

Goedkope mobiele en Sim Only abonnementen

Contactgegevens

Klantservice

0900 – 04 01 405

(Elke dag van 8:00 - 17:00)

Chat

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Ben

Bij Ben heb je de keus uit veel verschillende mobiels. Deze mobiels kan je volledig naar eigen wens combineren met verschillende internet- en belbundels.

Wil je graag een onbeperkte belbundel? Dan heb je daar bij Ben meerdere mogelijkheden voor.

Als je namelijk één van de mobiels bij Ben selecteert, kan je vervolgens kiezen tussen een combinatie van een internet- en belbundel. Als je voor een internetbundel kiest, heb je vervolgens de keus uit drie belbundels. Eén van deze belbundels is standaard een onbeperkte belbundel. Dat stelt je in staat om onbeperkt te bellen en zodoende het onderste uit de kan te halen van jouw mobiel. Met een dergelijk abonnement ben je in staat om in contact te blijven met al je vrienden, familie en collega’s.

Bij het samenstellen van een Ben onbeperkt bellen mobiel abonnement bepaal je dus zelf ook welke internetbundel je wenst te hebben. Daarbij kan je ook nog kiezen op de manier waarop je de aanbetaling gaat betalen. Je kunt dit in één keer doen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit in enkele termijnen te betalen.

Als je een Ben onbeperkt bellen mobiel abonnement afsluit, profiteer je van enkele voordelen. Je hebt namelijk gratis nummerbehoud, je betaalt een relatief lage maandprijs en je kunt je bundel maandelijks gratis wijzigen. Hierdoor ben je in staat om je bundel maandelijks volledig naar eigen wens samen te stellen en aan te passen op je huidige situatie. Overigens ga je bij Ben een mobiel abonnement altijd voor 24 maanden aan. Binnen deze 24 maanden ben je dus wel in staat om het abonnement naar wens aan te passen.