Ben

Goedkope mobiele en Sim Only abonnementen

Contactgegevens

Klantservice

0900 – 04 01 405

(Elke dag van 8:00 - 17:00)

Chat

Mobiel abonnement met telefoon van Ben

Na enige tijd zelfstandig te zijn geweest, maakt Ben nu onderdeel uit van de T-Mobile groep. Binnen de groep van T-Mobile is Ben een zelfstandig opererend bedrijf.

Het voordeel hiervan is dat Ben gebruik maakt van het stabiele en betrouwbare netwerk van T-Mobile. Dat is dan ook één van de voordelen voor het afsluiten van een mobiel abonnement bij Ben.

Bij deze telecomaanbieder heb je de keus uit verschillende hoogwaardige mobiel abonnementen. Deze abonnementen zijn allemaal naar eigen wens samen te stellen en bieden veel waar voor hun geld. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende internetbundels en uit verschillende mogelijkheden met betrekking tot de aanbetaling voor de mobiel. Per mobiel heeft Ben een bepaald bedrag ingesteld dat afbetaald moet worden. Hierbij kan je ervoor kiezen om dit in één keer te betalen of in een x aantal termijnen.

Bij het samenstellen van een Ben mobiel abonnement heb je de keus uit verschillende bundels voor internet en bellen. De verschillende internetbundels kan je in combinatie met een bepaalde belbundel kiezen, zodat het abonnement uiteindelijk volledig naar eigen wens wordt.

Bij Ben heb je de keus tussen alle gangbare mobiels, waarbij je ook weer de keus uit verschillende kleuren en uitvoeringen hebt. In combinatie met de verschillende mobiel abonnementen zorgt dit voor volledige zeggenschap. Je kunt de mobiel en het abonnement volledig naar eigen wens samenstellen. Daarbij geniet je ook nog eens van relatief voordelige prijzen; dat is namelijk één van de andere pijlers van Ben.