Telfort

Telfort en KPN gaan samen

Contactgegevens

Klantservice

0900 9596

Telfort heeft in de wereld van telecom diensten een behoorlijke naam op weten te bouwen. Dat is niet alleen te danken aan de ludieke reclames, maar ook aan de prima service en abonnementen. Bij Telfort ben je aan het juiste adres voor verscheidene (telecom) diensten.

Inhoud

1. Over Telfort

2. De producten van Telfort

3. Sim Only abonnement van Telfort

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Telfort

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Telfort

6. De voordelen van Telfort

7. Sim Only vergelijken en afsluiten bij Telfort

Over Telfort

In 1996 werd Telfort opgericht ten gevolge van een joint venture tussen de NS en British Telecom. Voor beide partijen bood het voldoende kansen/mogelijkheden om een dergelijke samenwerking aan te gaan. Al snel kreeg het bedrijf met een flinke groei te maken; medio 2020 is het bedrijf door KPN overgenomen. Dit betekent dat het bedrijf ook gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN.

De producten van Telfort

Op het gebied van Sim Only kan je bij Telfort voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Telfort

Als je een prima functionerende telefoon hebt, is het zonde om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Het is daarom ook zonde om een nieuw abonnement inclusief een nieuwe telefoon aan te gaan. Met een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van het netwerk en dus niet voor het aflossen van een nieuwe telefoon. Hierdoor blijft het maandbedrag bij een Sim Only abonnement relatief laag.

Bij Telfort ben je in staat om de Sim Only abonnementen volledig naar eigen wens samen te stellen. Je bepaalt zelf hoe het abonnement er uit komt te zien; je hebt bijvoorbeeld zeggenschap over de looptijd, over de internetbundel en over de belbundel. Ook kan je nog gebruik maken van extra’s, zoals een verzekering of korting op een Spotify abonnement. Dat laatste is mogelijk dankzij de samenwerking van KPN met Spotify. Bij een Telfort Sim Only abonnement maak je dus gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk is uiterst betrouwbaar gebleken en biedt in heel Europa een prima dekking. Ook tijdens vakanties of zakenreizen kan je dus gebruik maken van je Telfort Sim Only abonnement.

Het is overigens ook mogelijk om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te gaan. Hier betaal je maandelijks een meerprijs voor, maar je bent dan wel een stuk flexibeler. Je kunt dan immers zelf per maand bepalen of je het abonnement door wilt laten lopen of niet. Overigens is het bij Telfort óók mogelijk om maandelijks het abonnement aan te passen, bijvoorbeeld door de internetbundel of de belbundel naar boven/beneden bij te stellen.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Telfort

-

Door een Onbeperkt internet Sim Only abonnement bij T-Mobile af te sluiten, geniet je van lage maandlasten. Bovendien kan je jouw eigen telefoon behouden en blijven gebruiken. Je hoeft daardoor niet wéér een nieuwe telefoon aan te schaffen, inclusief bijbehorende kosten. Door de onbeperkte internetbundel heb je bovendien geen omkijken meer naar je dataverbruik.

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Telfort

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Telfort

-

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Telfort

De voordelen van Telfort

Doordat Telfort onderdeel van KPN is, maakt de telecomaanbieder ook gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Dit netwerk is onwijs stabiel en biedt in heel Europa een prima dekking. Daarnaast ben je bij Telfort dus ook in staat om zelf het abonnement samen te stellen. Het gekozen Telfort Sim Only abonnement is zodoende voor jou op het lijf geschreven.

Sim Only vergelijken en afsluiten bij Telfort

Bij provider-vergelijker.nl kan je alle Sim Only abonnementen van Telfort met elkaar vergelijken. Je kunt deze abonnementen daarnaast ook vergelijken met abonnementen van andere providers. Door een dergelijk vergelijk te maken, kan je uiteindelijk het gewenste abonnement vinden. Dit gewenste Sim Only abonnement sluit je vervolgens direct via onze website af.