Simyo

Contactgegevens

Klantservice

0800-8007

Simyo staat in Nederland te boek als een hoogwaardige aanbieder van verschillende (telecom) diensten. Bij deze aanbieder ben je bijvoorbeeld aan het juiste adres voor het vergelijken van een Sim Only abonnement. Als je op dit moment nog een goed functionerende telefoon hebt, is het zonde om een nieuw abonnement inclusief nieuwe telefoon af te sluiten. Door voor een Sim Only abonnement van Simpel te kiezen, kan je jouw huidige telefoon nog even gebruiken en zodoende geld besparen.

Inhoud

1. Over Simyo

2. De producten van Simyo

3. Sim only abonnement van Simyo

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Simyo

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Simyo

6. De voordelen van Simyo

7 Sim Only vergelijken en afsluiten bij Simyo

Over Simyo

Simyo is onderdeel van KPN en is een zogeheten MVNO van dit bedrijf. De afkorting MVNO staat voor Mobile Virtual Network Operators; dit betekent dat Simyo zelfstandig opereert maar wel onder de vleugels van KPN kan opereren. Voor de abonnementen maakt Simyo bijvoorbeeld gebruik van de gehele KPN infrastructuur. In Nederland is het bedrijf al geruime tijd actief; ook in andere Europese landen is het bedrijf actief (geweest).

De producten van Simyo

Op het gebied van Sim Only kan je bij Simyo voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Simyo

Om meerdere redenen is het uitermate interessant om eens naar een Sim Only abonnement te kijken. Je kunt hier veel geld mee besparen en kunt gebruik blijven maken van je huidige telefoon. Bij Simyo geniet je bovendien ook nog van andere voordelen, waaronder het betrouwbare KPN netwerk.

Bij Simyo ben je ook in de gelegenheid om zelf je Sim Only abonnement samen te stellen. Je kunt kiezen tussen twee vormen contractduur: een looptijd van 1 jaar of een looptijd van 1 maand. Bij de laatstgenoemde variant ben je in staat om het abonnement maandelijks te wijzigen en/of op te zeggen. Hierdoor ben je flexibel en zit je niet gebonden aan een langdurig contract. Bij het samenstellen van een Sim Only abonnement kan je kiezen uit verschillende internet- en belbundels. Bij de belbundel kan je bovendien voor een onbeperkte belbundel kiezen.

Ben je reeds klant bij KPN? Neem je bijvoorbeeld vast internet bij KPN af? Dan kan je gebruik maken van een combikorting. Dankzij deze combikorting worden de bundels gratis verdubbeld, zodat je van nóg meer data en belminuten kunt genieten. Bij het vergelijken van een Simyo Sim Only abonnement profiteer je van gratis nummerbehoud. Na het vergelijken ben je bovendien verzekerd van een prima werking van je Sim Only abonnement. Simyo maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk, waardoor je in heel Nederland én in de Europese Unie van een prima dekking gebruik kunt maken. Met een Simyo Sim Only abonnement kan je dus in heel Europa naar hartenlust bellen en internetten.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Simyo

-

Lees meer over Sim Only abonnement van Simyo

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Simyo

-

Lees meer over onbeperkt bellen sim only abonnement van Simyo

De voordelen van Simyo

Dat Simyo gebruik van het KPN netwerk maakt, is absoluut een groot voordeel. Daarnaast kan je bij Simyo ook zelf je eigen abonnement samenstellen en hoef je voor dergelijke abonnementen niet de hoofdprijs te betalen. Dit kun je gemakkelijk doen via de mobiele app, via de website of via de klantenservice. Al met al weet Simyo een prima prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden.

Simyo Sim Only vergelijken en afsluiten bij Simyo

Op provider-vergelijker.nl ben je aan het juiste adres voor het vergelijken van een Simyo Sim Only abonnement. Voordat het zo ver is, wil je ongetwijfeld verschillende abonnementen en providers met elkaar vergelijken. Ook dat is mogelijk op deze website. Vervolgens sluit je het gewenste abonnement rechtstreeks via onze website af.