Simpel

Altijd De Beste Deals

Contactgegevens

Klantservice

088 100 5757

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement voor je telefoon? Werkt je telefoon nog prima en heb je dus géén behoefte aan een abonnement inclusief een nieuwe telefoon? In dat geval kan je voor een Sim Only abonnement gaan, bijvoorbeeld van de telecomaanbieder Simpel. Deze telecomaanbieder is in Nederland uitgegroeid tot één van de toonaangevende partijen.

Inhoud

1. Over Simpel

2. De producten van Simpel

3. Sim only abonnement van Simpel

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Simpel

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Simpel

6. De voordelen van Simpel

7 Sim Only vergelijken en afsluiten bij Simpel

Over Simpel

In 2007 werd Simpel opgericht door de heer Jasper de Rooij. Vanaf dat moment is het in Nederland actief en maakte het gebruik van het netwerk van KPN. Eind 2010 nam T-Mobile Simpel echter over, waardoor alle Simpel klanten gebruik gingen maken van het T-Mobile netwerk. In 2014 wist Simpel zich echter los te maken van T-Mobile, waardoor het nu al een zelfstandig bedrijf kan opereren. Ondertussen maakt men wel nog steeds gebruik van het netwerk van T-Mobile.

De producten van Simpel

Op het gebied van Sim Only kan je bij Simpel voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Simpel

Loopt het abonnement van je huidige telefoon bijna af? Ben je echter nog uitermate tevreden met je huidige telefoon? Dan is het zonde van je geld om een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon af te sluiten. Nee, je kunt veel beter voor een Sim Only abonnement kiezen. Voor een dergelijk abonnement ben je bij Simpel zeker aan het juiste adres.

Een absoluut voordeel is dat je bij Simpel zelf het Sim Only abonnement samen kunt stellen. Je hebt de keus uit verschillende bundels en kunt dit ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld onbeperkt bellen. Bovendien kan je ook nog zelf de looptijd kiezen; je kunt hierbij kiezen voor een looptijd van 1 jaar of een looptijd van 2 jaar. Als je voor een Simpel Sim Only abonnement kiest, ben je verzekerd van gratis nummerbehoud. Daarnaast maak je gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van T-Mobile. Dit zorgt ervoor dat je overal in Nederland en in de Europese Unie met plezier gebruik kunt maken van je Sim Only abonnement.

Door voor een Simpel Sim Only abonnement te kiezen, profiteer je dus van meerdere voordelen. Onder aan de streep hoef je hier een relatief laag maandbedrag voor te betalen, aangezien je bij een Sim Only abonnement alleen voor gebruik van het netwerk hoeft te betalen en niet voor het afbetalen van een nieuwe telefoon.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Simpel

-

Lees meer over Sim Only abonnement van Simpel

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Simpel

-

Lees meer over onbeperkt bellen sim only abonnement van Simpel

De voordelen van Simpel

Deze telecom aanbieder brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is terug te vinden in het feit dat je de abonnementen zelf samen kunt stellen. Daarnaast is het prettig dat Simpel gebruik van de infrastructuur van T-Mobile maakt. Hierdoor ben je altijd en overal verzekerd van een prima dekking.

Simpel Sim Only vergelijken en afsluiten bij Simpel

Wil je graag een Simpel Sim Only abonnement vergelijken? Via provider-vergelijker.nl is dat direct mogelijk. Je kunt op deze website alle Simpel Sim Only abonnementen vergelijken en vervolgens het gewenste abonnement direct vergelijken.