KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

KPN is één van de grootste telecomaanbieders van het land. Bij KPN ben je onder andere voor Sim Only abonnementen aan het juiste adres. Bij deze Sim Only abonnementen betaal je alleen voor het abonnement, waardoor je zelf voor een telefoon moet zorgen. Een Sim Only abonnement wordt dan ook vaak afgesloten op het moment dat het huidige contract afgelopen is. Op die manier kan je veel geld besparen, terwijl je gewoon dezelfde telefoon blijft behouden.

Inhoud

1. Over KPN

2. De producten van KPN

3. Sim Only abonnement van KPN

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van KPN

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van KPN

6. De voordelen van KPN

7. KPN Sim Only vergelijken en afsluiten

Over KPN

De voorloper van KPN had de naam PTT; dit was een bedrijf van de overheid. Dit bedrijf moest namelijk de infrastructuur voor (mobiele) telefonie en internet in Nederland uit gaan rollen. Nadat hier mee begonnen was, kwam KPN op eigen voeten te staan. Momenteel heeft deze telecomaanbieder een prominente rol in de wereld van telecom aanbieders ingenomen.

Producten KPN

Op het gebied van Sim Only kan je bij KPN voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van KPN

Wil je graag het maandtarief voor je mobiele telefoon zo laag mogelijk houden? Heb je bovendien nog een telefoon waar je lange(re) tijd mee vooruit kunt? Dan is het zonde om een volledig nieuwe telefoon met bijbehorend abonnement aan te schaffen. Je kunt vele malen beter voor een Sim Only abonnement kiezen. Als je daarvoor kiest, heb je bij KPN meer dan genoeg keus.

De welbekende telecomaanbieder KPN biedt namelijk verschillende Sim Only abonnementen aan. Het leuke bij de abonnementen van KPN is dat je deze naar eigen wens samen kunt stellen. Je hebt bijvoorbeeld meerdere keuzes op het gebied van internetbundels en belbundels. Door deze bundels naar eigen wens aan te passen kan je het Sim Only abonnement volledig op je situatie afstemmen. Bovendien kan je ook nog kiezen voor de looptijd van het contract; 2 jaar, 1 jaar of maandelijks opzegbaar. Als je voor de laatstgenoemde variant gaat, ben je in de gelegenheid om maandelijks het contract aan te passen of op te zeggen.

Tijdens een KPN Sim Only abonnement ben je verzekerd van een perfecte service. Dit komt onder andere door het hoogwaardige netwerk van KPN; dankzij dit netwerk heb je overal in Nederland de gewenste dekking. Voor deze perfecte service hoef je niet de hoofdprijs te betalen bij KPN. Dat is zeker het geval als je momenteel internet van KPN of Telfort hebt. In dat geval profiteer je namelijk van extra korting op het Sim Only abonnement. Stel dus direct je gewenste KPN Sim Only abonnement samen en geniet optimaal!

Ben jij op zoek naar het KPN abonnement dat bij je past? Vergelijk hieronder de abonnementen en stel je eigen voorkeuren in.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van KPN

-

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van KPN

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van KPN

-

Lees meer over Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van KPN

De voordelen van KPN

Door een Sim Only abonnement bij KPN af te sluiten, profiteer je van enkele voordelen. Zo ben je in staat om zelf het abonnement samen te stellen en betaal je relatief weinig. Ondertussen kan je wel een beroep doen op de service van KPN en maak je gebruik van het hoogwaardige netwerk. Het stabiele KPN netwerk is uiterst betrouwbaar gebleken en heeft in heel Nederland een prima dekking.

KPN Sim Only vergelijken en afsluiten

Wil je graag een KPN sim Only abonnement vergelijken? Dan ben je bij provider-vergelijker.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk alle Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken en vervolgens direct vergelijken.