date-icon · 4 minuten leestijd

Hoe vergelijk makkelijk je alle Sim-Only abonnementen?

De ene telefoon is de andere niet en dit geldt ook voor je abonnement. Toch wil iedereen het beste abonnement hebben dat niet te duur is en waar je de telefoon kunt gebruiken die het beste bij je behoeftes past. Omdat het aanbod van abonnementen erg groot is, kan het lastig zoeken en vergelijken zijn om het perfecte abonnement te vinden.

Dit is echter niet meer het geval als je de vergelijker gebruikt waar alle passende abonnementen op een rijtje staan, zodat jij in één oogopslag kunt zien welk abonnement het beste bij je past.

Inhoud

1. Hoe vergelijk makkelijk je alle Sim Only abonnementen?
  2. Sim Only abonnementen
  3. Sim Only abonnementen vergelijken
  4. Stap 1: Kies je voorkeuren
  5. Stap 2: Kies je soort abonnement
  6. Stap 3: Weet welke simkaart je nodig hebt
  7. Stap 4: Kies je abonnement en sluit direct af
  8. Besparen op je abonnement

Sim Only abonnementen

Jij en je telefoon kunnen onafscheidelijk zijn. Niet elke telefoon is even makkelijk en daarom kan het zo zijn dat je jouw huidige model ook wilt gebruiken als je overstapt naar een andere provider. Het beste is dan om te kiezen voor een Sim Only abonnement. Dit abonnement zit niet vast aan één smartphone en andersom. Je kunt dus ook je oude telefoon blijven gebruiken als je dat wilt wanneer je abonnement is afgelopen. Tegelijkertijd kun je door het Sim Only abonnement ook andersom werken en je oude abonnement ook bij een andere telefoon gebruiken wanneer het tijd is voor een nieuwe. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het overzetten van je contacten, instellingen en andere belangrijke gegevens.

Je kunt onbeperkt van Sim Only gebruikmaken. Je zit nergens aan vast en als je abonnement afloopt kun je deze eenvoudig verlengen of een nieuwe nemen. Maar welk Sim Only abonnement past het beste bij jouw situatie? Hier kun je maar op één manier achter komen.

Sim Only abonnementen vergelijken

Je kunt de verschillende Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je weet welk abonnement het beste aan jouw eisen voldoet. Denk hier bijvoorbeeld aan het aantal MB data, de duur van het abonnement en niet te vergeten de prijs per maand. Deze abonnementen kun je het beste via de vergelijkingspagina van Provider-Vergelijker.nl doen, omdat hier alle gegevens en Sim Only deals op een rijtje staan. Je onbeperkt Sim Only abonnement is via deze vergelijkingssite eenvoudig te vinden en zo af te sluiten. In slechts een paar simpele stappen ontdek jij welk Sim Only abonnement het beste past bij jouw wensen voor je nieuwe abonnement.

Stap 1: Kies je voorkeuren

Stap 1: Kies je voorkeuren

Vervolgens bepaal je wat voor een abonnement je wilt. Wil je een Sim Only abonnement met veel data of juist weinig? Dit kun je met de schuifjes bovenaan de pagina bijstellen. Hetzelfde geldt voor het aantal belminuten en sms’jes. Als laatste klik je op de vergelijk-knop en de site maakt een selectie van de beste abonnementen die bij je passen.

Stap 2: Kies je soort abonnement

Stap 2: Kies je soort abonnement

Op Internet-Vergelijk.com kun je ervoor kiezen om verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Bij dit stappenplan gaat het om een Sim Only abonnement, dus kies je voor de knop ‘Start met vergelijken’ waar Sim Only bij staat. Je kunt ook op deze vergelijkingssite terecht voor vaste telefoonabonnementen en internetpakketten.

Stap 3: Weet welke simkaart je nodig hebt

Stap 3: Weet welke simkaart je nodig hebt

Je simkaart is de kaart met gegevens die je in je smartphone stopt om te kunnen bellen, internetten en alles waar je je telefoon voor wilt gebruiken. Er zijn drie varianten van de simkaart: de reguliere, de micro en de nano. Het verschil zit hem hier in het formaat. Je kaart moet wel kunnen passen in je telefoon om te kunnen werken. Zorg er daarom altijd voor dat je weet welke simkaart je nodig hebt. Als je hulp nodig hebt met internet-vergelijk.com/simkaarten) vinden om te weten welke kaart je nodig hebt.

Stap 4: Kies je abonnement en sluit direct af

Stap 4: Kies je abonnement en sluit direct af

Wanneer je het Sim Only abonnement hebt gevonden dat je zoekt, hoef je niet meer naar de website van de provider zelf te gaan om te kijken of je het abonnement terug kan vinden. Je kunt hieronder direct het abonnement afsluiten en meteen profiteren van de voordelen die het abonnement met zich meebrengt.

Besparen op je abonnement

Niemand wil teveel betalen voor zijn of haar abonnement. Daarnaast wil je wel altijd kunnen vertrouwen op kwaliteit en service. Onbeperkt Sim Only abonnementen vergelijken doe je daarom niet zomaar, en daarom helpen ze bij Provider-Vergelijker.nl je graag met het zoeken van het juiste abonnement. Je vindt hier een goed aanbod van de verschillende abonnementen en providers en dankzij de Sim Only deals die de providers via de vergelijkingssite aanbieden bespaar je ook fors op je abonnementskosten. Het vinden van het juiste telefoonabonnement dat volledig past bij wat jij wilt hebben is nog nooit zo eenvoudig geweest.