Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

Als je in Nederland leeft, heb je het voorrecht dat je uit meerdere telecom aanbieders kunt kiezen. Deze telecom aanbieders bieden allerlei verschillende diensten aan, waaronder Sim Only abonnementen. Als je nog op zoek naar een geschikt Sim Only abonnement bent, kan je mogelijk eens bij Hollandsnieuwe kijken.

Inhoud

1. Over Hollandsnieuwe

2. De producten van Hollandsnieuwe

3. Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

4. Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

5. Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

6. De voordelen van Hollandsnieuwe

7. Sim Only vergelijken en afsluiten bij Hollandsnieuwe

Over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één van de zogeheten Mobile Virtual Network Operators van het merk Vodafone. Dit zijn bepaalde divisies binnen het bedrijf van deze telecom aanbieder; Hollandsnieuwe is in 2011 opgericht en is speciaal ontwikkeld voor de Sim Only abonnementen. Met deze abonnementen probeert Vodafone om nóg meer Sim Only abonnementen aan de man te brengen.

Producten Hollandsnieuwe

Op het gebied van Sim Only kan je bij Hollandsnieuwe voor de volgende producten terecht:

Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

In 2011 werd door Vodafone de virtuele provider Hollandsnieuwe opgericht. Het doel van deze provider was om zoveel mogelijk Sim Only abonnementen aan de man te brengen. Door dit doel heeft Hollandsnieuwe zich grotendeels gespecialiseerd in het aanbieden van interessante Sim Only abonnementen. Als je zelf nog een goed functionerende telefoon hebt, is het zonde om een nieuw abonnement + nieuwe telefoon af te sluiten. Door een Sim Only abonnement te kiezen, kan je behoorlijk wat kosten besparen. Bij een dergelijk abonnement betaal je namelijk niet voor het toestel, maar alleen voor het gebruik van het toestel.

Voordeel bij Hollands Nieuwe is dat je het Sim Only abonnement volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Je hebt bijvoorbeeld zelf de keuze over de looptijd; 2 jaar of 1 jaar. Daarnaast kan je ook kiezen tussen verschillende bundels; hiermee kan je de bundel volledig afstemmen op jouw situatie en jouw voorkeuren. Doordat Hollandsnieuwe zich voornamelijk op de Sim Only abonnementen richt, zijn ze in staat om relatief voordelige prijzen te hanteren.

Als je een Hollandsnieuwe Sim Only abonnement afsluit, profiteer je van het Vodafone netwerk. Dit netwerk is onwijs stabiel en heeft een prima dekking. Die dekking is zowel in Nederland als in de rest van de Europese Unie aanwezig. Als je gedurende sommige maanden liever een aanpassing in je Sim Only abonnement wenst te hebben, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Bovendien ben je ervan verzekerd dat je nooit onverwachts té veel gaat betalen; bij Hollandsnieuwe is het namelijk zo dat je nooit onverwachts uit je bundel gaat. Als je teveel internet en/of belminuten verbruikt, krijg je hier vanzelf een melding van.

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

-

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

-

Lees meer over Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

De voordelen van Hollandsnieuwe

Doordat Hollandsnieuwe zich specifiek op de Sim Only abonnementen richt, ben je bij hen aan het juiste adres. Je hebt de keus uit veel verschillende bundels, je kunt profiteren van relatief lage prijzen en je maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Dankzij dit netwerk kan je in heel Nederland en Europese Unie naar hartenlust gebruik maken van je telefoon. Het netwerk heeft namelijk een prima dekking en is overal snel en stabiel.

Hollandsnieuwe Sim Only vergelijken en afsluiten van Hollandsnieuwe

Je bent bij provider-vergelijker.nl aan het juiste adres om alle Sim Only abonnementen met elkaar te vergelijken. Vergelijk deze abonnementen elkaar en stem de abonnementen volledig op je eigen voorkeuren af. Heb je het gewenste Sim Only abonnement hieronder gevonden? Dan kan je deze direct vergelijken.