KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Als één van de grootste internetproviders heeft KPN voldoende te bieden op het gebied van internet abonnementen. De abonnementen kenmerken zich door een prima prijs-kwaliteitsverhouding, een klantgerichte service en een stabiel netwerk. KPN maakt logischerwijs gebruik van het eigen KPN netwerk; dat netwerk staat te boek als één van de meest stabiele netwerken.

Inhoud

1. Over KPN

2. De producten van KPN

3. Alles-in-1 van KPN

4. Internet & Bellen van KPN

5. Internet & TV van KPN

6. Alleen internet van KPN

7. Losse mobiel van KPN

8. Mobiel abonnement met telefoon van KPN

9. Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN

10. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

11. Sim Only abonnement van KPN

12. De voordelen van KPN

13. KPN internet vergelijken en afsluiten

Over KPN

De provider KPN werd in 1989 opgericht en heeft sindsdien een immense groei door weten te maken. De provider is momenteel één van de grootste providers binnen ons land. Op het gebied van internet & telefonie heeft het bedrijf simpelweg onwijs veel soorten diensten en abonnementen te bieden.

Op het moment dat je een internet abonnement bij KPN af gaat sluiten, kan je profiteren van meerdere voordelen. Zo neemt KPN graag het administratieve gedeelte van de overstap voor je over. Zij nemen contact met je huidige provider op om de overstap in goede banen te laten leiden. Daarnaast krijg je een duidelijk installatiepakket geleverd, waarmee je moeiteloos het internet in jouw huis kunt installeren. Mocht dat onverhoopt niet lukken, staat de klantenservice altijd voor je klaar. Mocht de installatie dan alsnog niet lukken, kan er altijd nog een monteur van KPN langskomen. Na het afsluiten van een internet abonnement bij KPN krijg je een gratis wifi modem geleverd. Nadat dit modem geïnstalleerd is, heb je in jouw hele huis snel en stabiel internet.

Alles-in-1 van KPN

Bij het afsluiten van een internetabonnement kan het interessant zijn om eens naar de alles-in-1 pakketten van KPN te kijken. Bij KPN kan je deze pakketten volledig zelf samenstellen, zodat het pakket uiteindelijk volledig naar wens is. Binnen een alles-in-1 pakket van KPN valt internet, televisie en telefonie.

Dankzij de dienst KPN Hussel kan je volledig zelf je alles-in-1 pakket samenstellen. Je kunt er daarbij ook nog voor kiezen om óók mobiele telefonie in het pakket op te nemen. Als je daarvoor kiest, krijg je nog meer korting van de provider. Over het algemeen zijn de alles-in-1 pakketten van KPN qua prijs behoorlijk marktconform te noemen. Na het afsluiten van één van deze pakketten geniet je van het stabiele en snelle netwerk. Je hebt overal in huis razendsnel internet. Hoe snel deze internet exact is, is afhankelijk van jouw adres.

Behalve het internet maken ook televisie en vast bellen onderdeel uit van een alles-in-1 pakket. Bij KPN heb je echter de mogelijkheid om deze onderdelen uit het pakket te schrappen. Je kunt daarnaast ook nog voor extra pakketten kiezen, waaronder een Pluspakket, een Spotify abonnement en een Fox Sports abonnement. Bovendien kan je het televisie abonnement afsluiten voor twee televisies in huis.

Hussel zelf met het pakket en laat het pakket daardoor volledig aansluiten op je eigen wensen. Bij het overstappen kan je gebruik maken van de KPN overstapservice en kan een KPN monteur de gehele installatie voor je verzorgen.

Lees meer over Alles-in-1 van KPN

Internet & Bellen van KPN

Heb je interesse om een abonnement voor zowel internet en bellen af te sluiten? Dan heb je bij KPN meer dan genoeg mogelijkheden. Onder de noemer ‘Hussel’ kan je namelijk volledig zelf je abonnement samenstellen en afsluiten. Met de internet en bellen abonnementen van KPN geniet je van meerdere voordelen. Je maakt namelijk gebruik van het stabiele KPN netwerk en hoeft niet eens de hoofdprijs voor deze diensten te betalen. Des te meer diensten je in het pakket opneemt, des te meer korting je krijgt. Ook dat is uitermate interessant.

Bij het samenstellen van een internet en bellen abonnement van KPN heb je de keus uit meerdere internetsnelheden. Als er in jouw wijk reeds glasvezel internet aanwezig is, kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s. De andere snelheden variëren van 50 Mbit/s tot maar liefst 500 Mbit/s. Hierbij geldt wel dat de maximale snelheid afhankelijk is van jouw adres. Wat betreft bellen heb je eigenlijk weinig keus. Voor slechts enkele euro’s per maand kan je gebruik maken van vaste telefonie in je huis. Je hebt hierbij ook nog de keus uit een onbeperkte belbundel voor in Nederland en een internationale onbeperkte belbundel.

Na het afsluiten van een internet en bellen abonnement bij KPN krijg je een installatiepakket thuis geleverd. Hierin zit onder meer het modem dat je moet gaan installeren om van de snelle Wi-Fi te kunnen genieten. Lukt deze installatie niet? Een monteur van KPN komt graag bij je langs om de installatie te voltooien. Ook kan je gebruik maken van de overstapservice en heb je na het afsluiten nog 14 dagen bedenktijd.

Lees meer over Internet & Bellen van KPN

Internet & TV van KPN

Eén van de mogelijkheden die je bij KPN hebt, is om een Internet & tv abonnement af te sluiten. Een absoluut voordeel van deze provider is dat je dit pakket volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Je hebt bijvoorbeeld zeggenschap over de maximale snelheid van het internet en over het aantal zenders binnen het televisiepakket.

De maximale snelheid van het internet is wel afhankelijk van je regio. In sommige regio’s kan je gebruik maken van glasvezel internet van KPN, waarbij de maximale snelheid maar liefst 1 Gbit/s bedraagt. In andere gevallen kan je kiezen tussen snelheden van 50 Mbit/s tot maar liefst 500 Mbit/s. Ondertussen ben je ook verzekerd van onwijs stabiel internet; je maakt immers gebruik van het hoogwaardige, stabiele en snelle netwerk van KPN.

Op het gebied van televisie heb je ook meer dan genoeg keuze. Je kunt kiezen uit een standaardpakket van 65 zenders en deze vervolgens aanvullen met meerdere extra zenderpakketten. Zo kan je kiezen voor een Fox Sports pakket en/of voor een Film1 pakket. Ook kan je ervoor kiezen om programma’s achter op te kunnen nemen en kan je twee ontvangers voor in huis kiezen.

Als je een internet & tv abonnement bij KPN afsluit, krijg je thuis een installatiepakket geleverd. In dit installatiepakket bevinden zich onder meer de tv-ontvanger(s) en het Wi-Fi modem. Dit modem dient op de juiste manier geïnstalleerd worden, waarna je overal in huis razendsnel internet hebt. KPN helpt je graag met de overstap en is ook in staat om de installatie voor jou uit te voeren.

Lees meer over Internet & TV van KPN

Alleen internet van KPN

Heb je geen oren naar een alles-in-1 pakket of een pakket van bijvoorbeeld internet & tv? Dan kan je er bij KPN ook voor kiezen om alleen een internet abonnement af te sluiten. Na het afsluiten van een internet abonnement krijg je thuis een Wi-Fi modem geleverd. Dit modem zorgt ervoor dat je overal in huis stabiel en snel internet hebt. Dat snelle en stabiele internet wordt verkregen door het betrouwbare KPN netwerk. Mocht de installatie van het modem niet lukken, kan je contact opnemen met de klantenservice. In overleg kan er vervolgens een monteur van KPN bij je langskomen.

Bij het afsluiten van een internet abonnement heb je bij KPN enkele keuzes te maken. Een van die keuzes heeft betrekking op de maximale snelheid; deze snelheid is echter wel afhankelijk van de regio waarin je woont. Voer de postcodecheck uit en bekijk direct wat de maximale snelheid voor op jouw adres is. Mogelijkerwijs heb je toegang tot glasvezel internet; in dat geval loopt de snelheid op tot maar liefst 1 Gbit/s. Als je nog geen glasvezel internet hebt, kan je alsnog kiezen voor een maximale snelheid van 500 Mbit/s. Ook over de stabiliteit hoef je je geen zorgen te maken bij deze hoogwaardige provider.

De kosten voor een internetabonnement zijn marktconform te noemen. Wil je graag van extra kortingen genieten? Dan kan het interessant zijn om het internet abonnement alsnog te combineren met andere diensten van KPN. Houd bovendien regelmatig de aanbiedingen van KPN in de gaten; ze stunten regelmatig met fraaie kortingen op bijvoorbeeld de internet abonnementen.

Lees meer over Alleen internet van KPN

Losse mobiel van KPN

Wil je graag een nieuwe telefoon, maar heb je geen behoefte aan een bijbehorend mobiel abonnement? Dan is het helaas niet mogelijk om een losse mobiel bij KPN aan te schaffen. Wat je wel kunt doen, is een losse telefoon bij een externe partij aan te schaffen en vervolgens voor een Sim Only abonnement bij KPN te kiezen. Het aanschaffen van een losse mobiel bij KPN is dus niet mogelijk.

Lees meer over Losse mobiel van KPN

Mobiel abonnement met telefoon van KPN

De kans is behoorlijk groot dat je gedurende een dag veelvuldig met je telefoon bezig bent. Voor zakelijke doeleinden, voor vermaak en voor bijvoorbeeld het navigeren kan je jouw mobiele telefoon gebruiken. Voordat het zover is, moet je uiteraard wel een telefoon aanschaffen en een mobiel abonnement afsluiten. Daarvoor heb je bij KPN voldoende keus; je kunt namelijk uit meerdere mobiele abonnementen met telefoon bij KPN kiezen.

Deze provider biedt alle gangbare telefoons aan in combinatie met verschillende internet abonnementen. Voordeel daarbij is dat je het abonnement volledig zelf samen kunt stellen. Je bepaalt dus zelf wat de looptijd wordt, wat de maandelijkse betaling wordt en voor welke bundels je gaat kiezen. Zo kan je onder meer voor onbeperkt internet en/of onbeperkt bellen kiezen. Bij alle mobiele abonnementen van KPN maak je in ieder geval gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN netwerk.

Lees meer over Mobiele abonnementen met telefoon van KPN

Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN

Als je veel Netflix kijkt, veel muziek luistert en/of veel aan het internetten bent, is de kans groot dat je al snel aan je datalimiet zit. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor; een Mobiel onbeperkt internet abonnement van KPN. Daarbij sluit je een mobiele abonnement inclusief een onbeperkte databundel en telefoon af. Dit betekent dat je naar hartenlust kunt streamen, muziek kunt luisteren en kunt internetten. Je hebt niet meer te maken met een datalimiet, waardoor je eigenlijk nergens meer aan hoeft te denken.

Bij het afsluiten van een mobiel onbeperkt internet abonnement bij KPN kan je bovendien het abonnement zelf samenstellen. Je bepaalt zelf de looptijd, de belbundel en de aanbetaling. Op die manier kan je ook nog de maandelijkse kosten beperken. Uiteraard kan je ook kiezen uit alle gangbare telefoons van onder meer Apple, Samsung en Huawei. Je kunt al met al bij KPN volledig naar wens een mobiel onbeperkt internet abonnement afsluiten.

Lees meer over Mobiel onbeperkt internet van KPN

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

Dagelijks aan de lijn met vrienden, familie en collega’s hangen kan een kostbare aangelegenheid worden. gelukkig is het bij KPN mogelijk om voor een mobiel onbeperkt bellen abonnement te kiezen. In dat geval kies je voor een telefoon die je met een abonnement combineert, waarbij in het abonnement een onbeperkte belbundel opgenomen zit. Dit betekent dat je naar hartenlust kunt bellen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor extra kosten.

Bijkomend voordeel is dat je het abonnement zelf samen kunt stellen. Je bepaalt zelf welke internetbundel je neemt, welk bedrag je aanbetaald en wat de looptijd van het contract gaat worden. Doordat KPN een uiterst betrouwbaar netwerk heeft, bel je probleemloos in het gehele land. Overal in ons land is namelijk een prima dekking, zodat je écht overal naar hartenlust kunt bellen!

Lees meer over Mobiel onbeperkt bellen van KPN

Mobiel onbeperkt bellen abonnement van KPN

Dagelijks aan de lijn met vrienden, familie en collega’s hangen kan een kostbare aangelegenheid worden. gelukkig is het bij KPN mogelijk om voor een mobiel onbeperkt bellen abonnement te kiezen. In dat geval kies je voor een telefoon die je met een abonnement combineert, waarbij in het abonnement een onbeperkte belbundel opgenomen zit. Dit betekent dat je naar hartenlust kunt bellen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor extra kosten.

Bijkomend voordeel is dat je het abonnement zelf samen kunt stellen. Je bepaalt zelf welke internetbundel je neemt, welk bedrag je aanbetaald en wat de looptijd van het contract gaat worden. Doordat KPN een uiterst betrouwbaar netwerk heeft, bel je probleemloos in het gehele land. Overal in ons land is namelijk een prima dekking, zodat je écht overal naar hartenlust kunt bellen!

Lees meer over Mobiel onbeperkt bellen van KPN

Sim Only abonnement van KPN

Kosten besparen, een flexibel contract en gebruik blijven maken van je huidige telefoon. Dat zijn in een notendop eigenlijk de voordelen van een Sim Only abonnement van KPN. Een dergelijk abonnement kan je bovendien naar eigen wens samenstellen, zodat je het abonnement volledig op je situatie af kunt stemmen. Zo kan je bijvoorbeeld voor onbeperkt bellen en voor onbeperkt internetten kiezen binnen een Sim Only abonnement van KPN.

Je kunt ook nog zelf kiezen wat de looptijd van het abonnement moet worden. Een looptijd van 2 jaar, van 1 jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement; het is stuk voor stuk mogelijk bij KPN. Het enige wat je nodig hebt, is een telefoon die nog prima functioneert. Doordat je niet meer voor deze telefoon hoeft te betalen, komt je maandelijkse bedrag een stuk lager te liggen. Ondertussen geniet je van de prima service en het betrouwbare netwerk van KPN!

Lees meer over Sim Only van KPN

De voordelen van KPN

Het belangrijkste voordeel van KPN is terug te vinden in hun eigen netwerk. Zij hebben door de jaren heen een onwijs hoogwaardig en betrouwbaar netwerk uit weten te rollen. Hierdoor ben je overal verzekerd van het beste bereik en de beste internetverbinding. Bijkomende voordelen zijn terug te vinden in de aanvullende diensten, de gangbare tarieven en de eindeloze mogelijkheden. Bij zowel een mobiel abonnement met telefoon als bij een Sim Only abonnement bepaal je grotendeels zelf hoe je abonnement opgebouwd is. Onwijs prettig!

KPN internet vergelijken en afsluiten

Heb je interesse om een nieuw internet abonnement bij KPN af te sluiten? Via onze website kan je de verschillende mogelijkheden op een uitgebreide manier vergelijken. Heb je uiteindelijk het gewenste internet abonnement van KPN gevonden? Dan kan je dit abonnement rechtstreeks via internet-vergelijk.com afsluiten!