Oxxio

Superslim. Supervoordelig.

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Oxxio heeft zich in de afgelopen jaren weten te nestelen binnen de markt van internetproviders. Het bedrijf heeft zich hierbij met name op het prijsvechters segment gepositioneerd. Door deze positionering heeft het bedrijf een flink klantenbestand op weten te bouwen.

Inhoud

1. Over Oxxio

2. De producten van Oxxio

3. Alles-in-1 van Oxxio

4. Internet & bellen van Oxxio

5. Internet & TV van Oxxio

6. Internet van Oxxio

7. De voordelen van Oxxio

8. Internet vergelijken en afsluiten bij Oxxio

Over Oxxio

Al sinds 2000 is het bedrijf Oxxio in Nederland actief. Tevens was oxxio in de beginjaren een energieleverancier. Pas na enkele jaren ging het bedrijf zich ook richten op de markt van telefonie, internet en televisie. Het bedrijf is origineel Nederlands en is onderdeel van Eneco. Momenteel biedt het dus zowel energie, groene stroom & gas als internet, televisie en bellen aan.

De producten van Oxxio

Oxxio biedt, op het gebied van internet, meerdere producten aan:

Alles-in-1 van Oxxio

Bij deze relatief nieuwe provider ben je in staat om een alles-in-1 pakket zelf samen te stellen. Je kunt daarbij uit verschillende pakketten kiezen, waarbij je zelf ook inspraak hebt op bijvoorbeeld het internet en de televisie. Als je al een energie abonnement bij Oxxio hebt, profiteer je nog van extra korting.


Voor het internet, en ook voor de andere diensten, maakt Oxxio gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor ben je verzekerd van snel en stabiel internet. Je kunt hierbij ook nog uit verschillende internetsnelheden kiezen. 100 Mbit/s en 500 Mbit/s zijn slechts enkele voordelen van de mogelijke snelheden. Bij de laatstgenoemde snelheid betreft het overigens Glasvezel internet. Voordat je een Glasvezel internet pakket af kunt sluiten, moet je nagaan of op jouw adres reeds glasvezelkabels gelegd zijn. Je krijgt in ieder geval een gratis Wifi-modem van Oxxio geleverd bij een alles-in-1 pakket.

Lees meer over Alles-in-1 van Oxxio

Internet & bellen van Oxxio

Voor het internet maakt Oxxio gebruik van het razendsnelle en stabiele KPN netwerk. Je bent hierdoor dus verzekerd van betrouwbaar internet in alle hoekjes en gaatjes in jouw huis. Bij het afsluiten van een dergelijk abonnement heb je ook nog de keus uit verschillende maximale snelheden. Sommige van deze snelheden worden door glasvezel internet bereikt. Wil je ook glasvezel internet? Controleer dan middels een postcodecheck of er reeds glasvezelkabels bij jouw adres liggen. De postcodecheck kan je doen aan het einde van deze pagina. Bij afsluiten van een dergelijk abonnement krijg je gratis een wifi modem geleverd.


Het bellen is ook behoorlijk voordelig te noemen bij Oxxio. Je kunt hierbij ook nog gebruik maken van gratis nummerbehoud, indien gewenst. Bij veel pakketten van Oxxio is het echter zo dat je óók nog interactieve TV naast het internet & bellen moet bestellen. Hierdoor kom je in principe uit op een alles-in-1 pakket, maar profiteer je sowieso van lage prijzen.

Lees meer over internet & bellen van Oxxio

Internet & TV van Oxxio

Bij het uitkiezen van een internet & tv pakket heb je de keus uit verschillende snelheden. Je kunt bijvoorbeeld voor 100 Mbit/s of voor 500 Mbit/s gaan. In dat laatste geval is er sprake van glasvezel internet. Controleer alvorens of er reeds glasvezelkabels in jouw wijk liggen. Bij het afsluiten van een internet & tv abonnement krijg je in ieder geval een gratis Wifi modem geleverd. Dit modem zorgt ervoor dat je overal in huis razendsnel en stabiel internet hebt.


Wat betreft interactieve tv heeft Oxxio de zaakjes ook goed voor elkaar. Je krijgt toegang tot veel zenders; zowel tv zenders als radio zender. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de interactieve mogelijkheden; live pauzeren, programma’s terugkijken en programma’s opnemen.

Lees meer over internet & tv van Oxxio

Alleen internet van Oxxio

Bij Oxxio kan je profiteren van razendsnel internet. Het bedrijf maakt zoals je nu weet gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Afhankelijk van het adres waar je woont, kan je profiteren van snelheden tot 500 Mbit/s. Door Middel van de postcodecheck aan het einde van deze pagina kan je achterkomen wat voor internetlimiet Oxxio je kan bieden. Je krijgt bij een Oxxio internet abonnement een gratis modem geleverd die makkelijk te installeren is.

Lees meer over internet van Oxxio

De voordelen van Oxxio

Het belangrijkste voordeel van Oxxio is terug te vinden in de lage tarieven. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd in het prijsvechters segment en dat is terug te vinden in de voordelige tarieven. Desondanks kan je wel genieten van razendsnel internet, onder meer doordat Oxxio gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk.

Internet vergelijken en afsluiten bij Oxxio

Ben je benieuwd welk Oxxio internet abonnement voor jou geschikt is? Je kunt bij ons de verschillende Oxxio internet abonnementen vergelijken en vervolgens het gewenste internet abonnement direct afsluiten.