Online.nl

Internet | TV | Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

(maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00)

Internet & Bellen van Online.nl

Wil je graag een abonnement voor internet en bellen afsluiten? Bij Online.nl is dat mogelijk. Deze van origine Nederlandse internetprovider biedt meerdere interessante abonnementen aan. Dankzij deze abonnementen profiteer je van twee voordelen:

1. Je kunt kosten besparen

2. Je geniet van extra gemak, aangezien je maar één factuur krijgt

Bovendien is het zo dat Online.nl gebruik maakt van het KPN netwerk. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van razendsnel internet. De snelheid van dit internet loopt op tot 100 Mb/s. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Glasvezel waarbij de internetsnelheid kan oplopen tot 200 Mb/s.

Daarnaast krijg je ook gratis een telefoonnummer van Online.nl. Vanaf dit telefoonnummer kan je vervolgens vanaf 14 cent per minuut gaan bellen. Heb je hier oren naar? Dan kan je óók gebruik maken van de overstapservice. Deze overstapservice houdt in dat Online.nl de overstap met jouw huidige provider gaat regelen. Op de gewenste ingangsdatum krijg je vervolgens razendsnel internet en het vaste telefoonnummer.

Bij het installeren van het internet & de telefonie geeft Online.nl een 100% installatiegarantie. Deze provider hecht veel waarde aan een hoge klanttevredenheid; men probeert dit op verschillende prettige manieren te bewerkstelligen.

Al met al kom je niks te kort bij een Online.nl internet & bellen abonnement. Het internet is razendsnel, de kosten zijn laag en je krijgt dus één gratis telefoonnummer. Wil je optimaal profiteren van dit abonnement? Houd dan mogelijke aanbiedingen in de gaten; Online.nl stunt regelmatig met kortingen op bijvoorbeeld de eerste 6 maanden van het abonnement.