KPN

Internet, mobiel, TV, entertainment en meer.

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

Klantservice zakelijk

(24/7 bereikbaar)

0800 0105

Als één van de grootste internetproviders heeft KPN voldoende te bieden op het gebied van internet abonnementen. De abonnementen kenmerken zich door een prima prijs-kwaliteitsverhouding, een klantgerichte service en een stabiel netwerk. KPN maakt logischerwijs gebruik van het eigen KPN netwerk; dat netwerk staat te boek als één van de meest stabiele netwerken.

Inhoud

1. Over KPN

2. De producten van KPN

3. Alles-in-1 van KPN

4. Internet & Bellen van KPN

5. Internet & TV van KPN

6. Alleen internet van KPN

7. De voordelen van KPN

8. KPN internet vergelijken en afsluiten

Over KPN

De provider KPN werd in 1989 opgericht en heeft sindsdien een immense groei door weten te maken. De provider is momenteel één van de grootste providers binnen ons land. Op het gebied van internet & telefonie heeft het bedrijf simpelweg onwijs veel soorten diensten en abonnementen te bieden.

Op het moment dat je een internet abonnement bij KPN af gaat sluiten, kan je profiteren van meerdere voordelen. Zo neemt KPN graag het administratieve gedeelte van de overstap voor je over. Zij nemen contact met je huidige provider op om de overstap in goede banen te laten leiden. Daarnaast krijg je een duidelijk installatiepakket geleverd, waarmee je moeiteloos het internet in jouw huis kunt installeren. Mocht dat onverhoopt niet lukken, staat de klantenservice altijd voor je klaar. Mocht de installatie dan alsnog niet lukken, kan er altijd nog een monteur van KPN langskomen. Na het afsluiten van een internet abonnement bij KPN krijg je een gratis wifi modem geleverd. Nadat dit modem geïnstalleerd is, heb je in jouw hele huis snel en stabiel internet.

Producten KPN

Bij KPN heb je de keus uit de volgende producten:

Alles-in-1 van KPN

Bij het afsluiten van een internetabonnement kan het interessant zijn om eens naar de alles-in-1 pakketten van KPN te kijken. Bij KPN kan je deze pakketten volledig zelf samenstellen, zodat het pakket uiteindelijk volledig naar wens is. Binnen een alles-in-1 pakket van KPN valt internet, televisie en telefonie.

Dankzij de dienst KPN Hussel kan je volledig zelf je alles-in-1 pakket samenstellen. Je kunt er daarbij ook nog voor kiezen om óók mobiele telefonie in het pakket op te nemen. Als je daarvoor kiest, krijg je nog meer korting van de provider. Over het algemeen zijn de alles-in-1 pakketten van KPN qua prijs behoorlijk marktconform te noemen. Na het afsluiten van één van deze pakketten geniet je van het stabiele en snelle netwerk. Je hebt overal in huis razendsnel internet. Hoe snel deze internet exact is, is afhankelijk van jouw adres.

Behalve het internet maken ook televisie en vast bellen onderdeel uit van een alles-in-1 pakket. Bij KPN heb je echter de mogelijkheid om deze onderdelen uit het pakket te schrappen. Je kunt daarnaast ook nog voor extra pakketten kiezen, waaronder een Pluspakket, een Spotify abonnement en een Fox Sports abonnement. Bovendien kan je het televisie abonnement afsluiten voor twee televisies in huis.

Hussel zelf met het pakket en laat het pakket daardoor volledig aansluiten op je eigen wensen. Bij het overstappen kan je gebruik maken van de KPN overstapservice en kan een KPN monteur de gehele installatie voor je verzorgen.

Lees meer over Alles-in-1 van KPN

Internet & Bellen van KPN

Heb je interesse om een abonnement voor zowel internet en bellen af te sluiten? Dan heb je bij KPN meer dan genoeg mogelijkheden. Onder de noemer ‘Hussel’ kan je namelijk volledig zelf je abonnement samenstellen en afsluiten. Met de internet en bellen abonnementen van KPN geniet je van meerdere voordelen. Je maakt namelijk gebruik van het stabiele KPN netwerk en hoeft niet eens de hoofdprijs voor deze diensten te betalen. Des te meer diensten je in het pakket opneemt, des te meer korting je krijgt. Ook dat is uitermate interessant.

Bij het samenstellen van een internet en bellen abonnement van KPN heb je de keus uit meerdere internetsnelheden. Als er in jouw wijk reeds glasvezel internet aanwezig is, kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s. De andere snelheden variëren van 50 Mbit/s tot maar liefst 500 Mbit/s. Hierbij geldt wel dat de maximale snelheid afhankelijk is van jouw adres. Wat betreft bellen heb je eigenlijk weinig keus. Voor slechts enkele euro’s per maand kan je gebruik maken van vaste telefonie in je huis. Je hebt hierbij ook nog de keus uit een onbeperkte belbundel voor in Nederland en een internationale onbeperkte belbundel.

Na het afsluiten van een internet en bellen abonnement bij KPN krijg je een installatiepakket thuis geleverd. Hierin zit onder meer het modem dat je moet gaan installeren om van de snelle Wi-Fi te kunnen genieten. Lukt deze installatie niet? Een monteur van KPN komt graag bij je langs om de installatie te voltooien. Ook kan je gebruik maken van de overstapservice en heb je na het afsluiten nog 14 dagen bedenktijd.

Lees meer over Internet & Bellen van KPN

Internet & TV van KPN

Eén van de mogelijkheden die je bij KPN hebt, is om een Internet & tv abonnement af te sluiten. Een absoluut voordeel van deze provider is dat je dit pakket volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Je hebt bijvoorbeeld zeggenschap over de maximale snelheid van het internet en over het aantal zenders binnen het televisiepakket.

De maximale snelheid van het internet is wel afhankelijk van je regio. In sommige regio’s kan je gebruik maken van glasvezel internet van KPN, waarbij de maximale snelheid maar liefst 1 Gbit/s bedraagt. In andere gevallen kan je kiezen tussen snelheden van 50 Mbit/s tot maar liefst 500 Mbit/s. Ondertussen ben je ook verzekerd van onwijs stabiel internet; je maakt immers gebruik van het hoogwaardige, stabiele en snelle netwerk van KPN.

Op het gebied van televisie heb je ook meer dan genoeg keuze. Je kunt kiezen uit een standaardpakket van 65 zenders en deze vervolgens aanvullen met meerdere extra zenderpakketten. Zo kan je kiezen voor een Fox Sports pakket en/of voor een Film1 pakket. Ook kan je ervoor kiezen om programma’s achter op te kunnen nemen en kan je twee ontvangers voor in huis kiezen.

Als je een internet & tv abonnement bij KPN afsluit, krijg je thuis een installatiepakket geleverd. In dit installatiepakket bevinden zich onder meer de tv-ontvanger(s) en het Wi-Fi modem. Dit modem dient op de juiste manier geïnstalleerd worden, waarna je overal in huis razendsnel internet hebt. KPN helpt je graag met de overstap en is ook in staat om de installatie voor jou uit te voeren.

Lees meer over Internet & TV van KPN

Alleen internet van KPN

Heb je geen oren naar een alles-in-1 pakket of een pakket van bijvoorbeeld internet & tv? Dan kan je er bij KPN ook voor kiezen om alleen een internet abonnement af te sluiten. Na het afsluiten van een internet abonnement krijg je thuis een Wi-Fi modem geleverd. Dit modem zorgt ervoor dat je overal in huis stabiel en snel internet hebt. Dat snelle en stabiele internet wordt verkregen door het betrouwbare KPN netwerk. Mocht de installatie van het modem niet lukken, kan je contact opnemen met de klantenservice. In overleg kan er vervolgens een monteur van KPN bij je langskomen.

Bij het afsluiten van een internet abonnement heb je bij KPN enkele keuzes te maken. Een van die keuzes heeft betrekking op de maximale snelheid; deze snelheid is echter wel afhankelijk van de regio waarin je woont. Voer de postcodecheck uit en bekijk direct wat de maximale snelheid voor op jouw adres is. Mogelijkerwijs heb je toegang tot glasvezel internet; in dat geval loopt de snelheid op tot maar liefst 1 Gbit/s. Als je nog geen glasvezel internet hebt, kan je alsnog kiezen voor een maximale snelheid van 500 Mbit/s. Ook over de stabiliteit hoef je je geen zorgen te maken bij deze hoogwaardige provider.

De kosten voor een internetabonnement zijn marktconform te noemen. Wil je graag van extra kortingen genieten? Dan kan het interessant zijn om het internet abonnement alsnog te combineren met andere diensten van KPN. Houd bovendien regelmatig de aanbiedingen van KPN in de gaten; ze stunten regelmatig met fraaie kortingen op bijvoorbeeld de internet abonnementen.

Lees meer over Alleen internet van KPN

De voordelen van KPN

Het belangrijkste voordeel van KPN is terug te vinden in hun eigen netwerk. Zij hebben door de jaren heen een onwijs hoogwaardig en betrouwbaar netwerk uit weten te rollen. Hierdoor ben je overal verzekerd van het beste bereik en de beste internetverbinding. Bijkomende voordelen zijn terug te vinden in de aanvullende diensten, de gangbare tarieven en de eindeloze mogelijkheden. Bij zowel een mobiel abonnement met telefoon als bij een Sim Only abonnement bepaal je grotendeels zelf hoe je abonnement opgebouwd is. Onwijs prettig!

KPN internet vergelijken en afsluiten

Heb je interesse om een nieuw internet abonnement bij KPN af te sluiten? Via onze website kan je de verschillende mogelijkheden op een uitgebreide manier vergelijken. Heb je uiteindelijk het gewenste internet abonnement van KPN gevonden? Dan kan je dit abonnement rechtstreeks via internet-vergelijk.com afsluiten!