Math Murdock

date-icon · 4 minuten leestijd

Alles -in-1? Waar moet je op letten?

Een alles in 1 vergelijker geeft je in één oogopslag een overzicht van de diensten die er per aanbieder te krijgen zijn. Zo kan je door de bomen het bos weer zien.

Het internet wemelt van de drie in 1 aanbieders. Dat maakt het natuurlijk moeilijk om te kiezen. Kijk eerst bij een vergelijker als je van plan bent om al je media bij hetzelfde bedrijf af te sluiten. Bij verschillende grote providers is er een prima alles in 1 pakket te vinden voor internet, bellen en tv.

Inhoud

  1. Hoe vind je zo snel mogelijk het beste alles in 1 pakket?
  2. Overzicht krijgen van alle drie in 1 providers
  3. Waarom kiezen voor een alles in 1 provider?
  4. Drie handige tips om te kiezen voor een alles in 1 provider
  5. Tip 1: stel een gepersonaliseerd drie in 1 pakket samen
  6. Tip 2: kies voor kwaliteit en niet zozeer een lage prijs.
  7. Tip 3: maak het jezelf makkelijk
  8. Dit is écht gemakkelijk
  9. Genieten van je drie in 1 bundel
Overzicht krijgen van alle drie in 1 providers

Overzicht krijgen van Alles-in-1 providers

Wil jij een overzicht te krijgen van alle beschikbare diensten en wat je erin moet investeren? Kijk bij een drie in 1 vergelijker om overzicht te krijgen op alle providers. Zo maak je makkelijker een keuze omdat je op 1 website kan zien welke providers er zijn. In het geval van een drie in 1 media pakket is het goed om even na te denken voordat je een keuze maakt, daarbij helpt het om een overzicht te hebben van alles waar je uit kan kiezen.

Waarom kiezen voor een alles in 1 provider?

Neem jij al je abonnementen bij verschillende providers af? Dan moet je allerlei extra administratieve handelingen verrichten en dat is jammer. Dit is te vermijden door een drie in 1 bundel voor internet, tv en telefonie te kiezen. Hou je van maximaal kijkplezier, goede bereikbaarheid én toegang tot het wondere wijde web? Kies dan voor een zorgenvrij bestaan met een alles in 1 pakket. Je hoeft dan maar naar één adres te mailen of te bellen om al je zaken te regelen.

Drie handige tips om te kiezen voor een alles in 1 provider.

Wil je feilloos gestreamde muziek en zorgeloos gamen? Wil je een gezellige filmavond en series bingen? De hele dag kookprogramma’s kijken? Of wil je liever alle voetbal wedstrijden kijken met vrienden op bezoek? Vind je het belangrijk om op de hoogte te zijn van al het nieuws in binnen- en buitenland? Wil je eindeloos telefoneren met vrienden en familie? Lees dan verder om tips te krijgen voor het vinden van een drie in 1 provider.

Tip 1: stel een gepersonaliseerd drie in 1 pakket samen

Tip 1: stel een gepersonaliseerd drie in 1 pakket samen

Stel een pakket samen op basis van jouw eigen voorkeuren (eventueel van je medebewoners). Sneller internet is vaak wat duurder, bepaal of je die extra capaciteit nodig hebt. Meestal moet je een toevoeging op het basispakket nemen om bepaalde series te kunnen zien. Dat geldt ook voor extra sportkanalen en buitenlandse nieuwskanalen. Bij sommige providers is er de optie van ongelimiteerd bellen vanaf de vaste lijn, bellen tijdens daluren of mobiel internet. Bedenk wat er bij jouw situatie en voorkeuren past. Ga dan naar een alles in 1 vergelijker om te zien welke provider hierbij aansluit.

Tip 2: kies voor kwaliteit en niet zozeer een lage prijs

Tip 2: kies voor kwaliteit en niet zozeer een lage prijs

Betaal je liever een lagere prijs voor langzamer internet en minder kanalen? Of vind je het niet erg vinden om een iets hogere prijs te betalen? In het tweede geval kies je voor meer entertainmentwaarde. En daarbij wil je sneller internet, allerlei extra tv kanalen en een mobiel data-abonnement. Er zijn drie in 1 abonnementen die de eerste paar maanden goedkoper zijn, dit kan een reden zijn om hiervoor te kiezen. Kijk niet altijd naar de prijs maar of het volledige pakket naar wens is, dan kan je er het langst plezier van hebben.

Tip 3: maak het jezelf makkelijk

Tip 3: maak het jezelf makkelijk

Er zijn providers die geen mobiele telefonie maar alleen een vaste lijn aanbieden. Terwijl je bij sommige grote drie in 1 providers een mobiele aansluiting kan krijgen met uitgebreide dekking. Let daar goed op als je zoekt naar een gepaste aanbieding. Misschien heb je een vaste lijn nodig voor werk of om nostalgische redenen. Het kan aantrekkelijk zijn om gelijk bij dezelfde provider je mobiele aansluiting te regelen, naast internet en tv. Dan neem je al je media diensten bij hetzelfde bedrijf af.

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Gemak is een breed begrip. Het kan inhouden dat je niet wordt gestoord of dat dingen werken zodat je gewoon kan doen wat je wilt doen. Soms zijn er storingen bij een bepaalde provider, dan kan alles gelijk platliggen en dat is onhandig. En ongemakkelijk! Dit kan als enige tegenargument worden ingebracht voor het kiezen van een drie in 1 provider. Het is in het algemeen tijdbesparender om al je media bij dezelfde aanbieder af te nemen. Daarom is er genoeg reden om voor een bundeldienst te kiezen.

Genieten van je drie in 1 bundel

Met een drie in 1 abonnement kan je zo veel. Het voegt werkelijk iets toe aan je leven. Je komt meer te weten over de wereld. Je krijgt zicht op wat er om je heen gebeurt. Van al dat mediagenot word jij een beter mens. Maar ga naast heerlijk genieten van series en gezellig appen op je mobiel eens offline. Laad jezelf op met bomen om je heen, met positieve ionen bij de zee. Neem een yogales of ga een potje voetballen met vrienden.

Laatste nieuws & tips

Lees meer