Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Internet & TV van Youfone

Ben je op zoek naar een hoogwaardig internet & tv abonnement? Wil je daarbij genieten van een betrouwbaar netwerk en van lage prijzen? In dat geval ben je bij Youfone aan het juiste adres. Deze provider werd in 2008 door een Nederlander opgericht en heeft een behoorlijke naam op weten te bouwen. Voor een internet & tv abonnement heb je momenteel voldoende keus bij Youfone.

Op het gebied van internet kan je tussen verschillende snelheden kiezen. Het is zelfs mogelijk om voor glasvezel internet te gaan. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van jouw postcode. Maak dus gebruik van de Postcodecheck en bekijk uit welke internetpakketten je kunt kiezen. Belangrijkste voordeel is dat je dit zelf kunt bepalen en dat het installeren van het internet gemakkelijk gaat. Je krijgt thuis een installatiepakket geleverd, waarmee je het internet snel en makkelijk kunt installeren. Kan je alsnog wat hulp gebruiken? Dan kan je gebruik maken van de monteurs dienst van Youfone. Voor deze monteurs dienst dien je een extra bedrag te betalen, behalve als je voor glasvezel internet kiest. In dat geval komt de monteur namelijk gratis bij je thuis langs om de installatie te verzorgen.

Ook voor de televisie heb je de keus uit behoorlijk wat mogelijkheden. Standaard heeft het televisiepakket van Youfone al 46 zenders, maar je kunt dit moeiteloos aanpassen naar een pakket met 78 zenders. Daarna is het ook nog mogelijk om uit verschillende sportpakketten te kiezen. Zodoende ben je volledig in staat om zélf te bepalen hoe jouw internet & tv pakket er uit moet komen te zien. Standaard krijg je 1 tv-ontvanger meegeleverd. Heb je meerdere tv-ontvangers nodig? Deze kan je voor een extra maandelijks bedrag per ontvanger bij Youfone bestellen.