Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Alles-in-1 van Youfone

Tegenwoordig is het bij Youfone ook mogelijk om je alles-in-1 pakket volledig zelf samen te stellen. Een dergelijk pakket bestaat uit internet, bellen en televisie. Deze drie onderdelen kan je naar eigen wens samenstellen en zodoende het pakket volledig naar eigen wens maken.

Het is goed om te weten dat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk. Dit betekent namelijk dat je razendsnel en stabiel internet gaat verkrijgen. Je hebt hierbij de keus tussen twee verschillende internetsnelheden. Heb je behoefte aan supersnel internet? Dan kan je voor het duurdere pakket kiezen, maar je kunt ook voor het ‘basic’ pakket kiezen. Je bent hoe dan ook verzekerd van snel en stabiel internet.

Standaard heb je bij een Youfone alles-in-1 pakket de beschikking over 46 zenders. Je kunt er voor kiezen om dit uit te breiden naar 78 zenders of om nog verschillende sportpakketten te selecteren. Standaard krijg je hierbij 1 tv-ontvanger geleverd. Heb je behoefte aan meerdere tv-ontvangers? Dan kan je deze per maand voor een extra bedrag huren. Let op: dit betreft dus maandelijks een extra bedrag per ontvanger.

Ook bij de telefonie maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Je kunt voordelig bellen naar zowel vaste-, mobiele- als naar buitenlandse nummers. Om dit te bewerkstelligen kan je kiezen voor één van de pakketten ‘Onderling bellen’, ‘Onbeperkt vast’, ‘Onbeperkt mobiel’ en ‘Bellen naar het buitenland’. Bijkomend voordeel is dat Youfone je de mogelijkheid biedt om dit pakket maandelijks te wijzigen. < Na het aangaan van het abonnement krijg je thuis een installatiepakket geleverd. Met dit installatiepakket kan je volledig zelf het internet, de televisie en de vaste telefonie installeren. Kom je hier niet uit? Dan kan je een beroep doen op de monteurs dienst van Youfone. Als je voor glasvezel internet kiest, is deze dienst volledig gratis.