T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Internet & TV van T-Mobile

Met een gecombineerd internet & tv abonnement ben je in ¬ principe van alle gemakken voorzien. Bij T-Mobile ben je aan het juiste adres om een dergelijk pakket op een voordelige manier samen te stellen. Bovendien heb je de keus uit verschillende bundels binnen dit pakket.

Op het gebied van internet heb je de keus uit verschillende internetsnelheden. Je kunt hierbij kiezen voor ‘regulier’ internet met een snelheid van bijvoorbeeld 50 Mbit/s of 100 Mbit/s. Bij T-Mobile is het echter ook mogelijk om voor glasvezel internet te gaan. In dat geval bedraagt de maximale snelheid 1000 Mbit/s. Het ligt er dus maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dankzij het netwerk van T-Mobile ben je in ieder geval van snel en stabiel internet verzekerd. Hierbij geeft T-Mobile ook nog de garantie dat je overal in huis even snel internet hebt.

Kijk je regelmatig tv? Dan is interactieve tv zeker aan te raden. Bij T-Mobile heb je hiervoor ook de keus uit meerdere mogelijkheden. Standaard kan je al genieten van programma’s terugkijken, live pauzeren en programma’s opnemen. Dit kan op behoorlijk wat zenders, waarbij je ook nog enkele zenders in Full HD kunt kijken. Bovendien kan je dit ook nog uitbreiden met enkele zenderpakketten. Zo bestaan er meerdere sportpakketten en kan je ook een pakket voor kinderen selecteren.

T-Mobile garandeert dat het installeren van internet & televisie in huis niet lastig is. Je kunt dit volledig zelf doen. Mocht je er niet helemaal uitkomen, kan je uiteraard in contact treden met de klantenservice. Net als bij alle andere abonnementen van T-Mobile is het overigens mogelijk om dit abonnement maandelijks aan te passen.