T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Alles-in-1 van T-mobile

Bij de welbekende provider T-Mobile ben je aan het juiste adres voor een alles-in-1 pakket. In dit pakket valt zowel internet, televisie als een vaste telefoonlijn. Je kunt een dergelijk pakket naar eigen wens samenstellen, zodat het pakket volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Wat betreft internet heb je de keus uit meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld tussen ‘regulier’ internet en glasvezel internet kiezen. Met het reguliere internet kan je vervolgens voor een maximale snelheid tot 100 Mbit/s kiezen, terwijl deze maximale snelheid bij glasvezel internet zelfs 1000 Mbit/s is. T-Mobile geeft hierbij een 100% garantie dat de maximale snelheid altijd de gekozen snelheid is. Bovendien geldt dit voor alle ruimtes in je huis.

Met de interactieve tv kom je in principe ook niks te kort. Je kunt programma’s dagen later nog terugkijken en je krijgt behoorlijk veel zenders voorgeschoteld. Een groot gedeelte van deze zenders zijn ook nog eens in Full HD. Om van al deze mogelijkheden gebruik te maken, krijg je van T-Mobile een Interactieve TV Box geleverd.

Wat betreft vast bellen; ook dat is prima geregeld bij de alles-in-1 pakketten van T-Mobile. Zo heb je altijd gratis nummerbehoud en kan je de voicemail ook via de mail afluisteren. Zodoende sta je ook in contact met je huistelefoon als je niet eens thuis bent.

De alles-in-1 pakketten van T-Mobile zijn makkelijk te installeren en je kunt het pakket maandelijks naar wens aanpassen. Verandert je gezinssituatie of heb je opeens andere behoeftes? Geen probleem; je past het razendsnel bij T-Mobile aan.