Oxxio

Superslim. Supervoordelig.

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Internet & tv van Oxxio

Wil je graag razendsnel internet en voldoende mogelijkheden wat betreft interactieve tv?

Dan heeft Oxxio zeker enkele interessante aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn allemaal gebaseerd op het KPN netwerk. Dankzij dit netwerk kan je genieten van interactieve tv en van razendsnel internet.

Bij het uitkiezen van een internet & tv pakket heb je de keus uit verschillende snelheden. Je kunt bijvoorbeeld voor 100 Mbit/s of voor 500 Mbit/s gaan. In dat laatste geval is er sprake van glasvezel internet. Controleer alvorens of er reeds glasvezelkabels in jouw wijk liggen. Bij het afsluiten van een internet & tv abonnement krijg je in ieder geval een gratis Wifi modem geleverd. Dit modem zorgt ervoor dat je overal in huis razendsnel en stabiel internet hebt.

Wat betreft interactieve tv heeft Oxxio de zaakjes ook goed voor elkaar. Je krijgt toegang tot veel zenders; zowel tv zenders als radio zender. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de interactieve mogelijkheden; live pauzeren, programma’s terugkijken en programma’s opnemen.

Als je voor een Oxxio internet & tv abonnement gaat, kan je rekenen op een helder installatie instructie. Deze handleiding wordt één week voor de ingangsdatum van het abonnement naar je huisadres opgestuurd. Je kunt vervolgens zelf aan de slag gaan, zodat je vanaf de ingangsdatum razendsnel internet en interactieve tv hebt. Daarnaast hoef je zelf niet om te kijken naar het overstappen. Je kunt namelijk gebruik maken van de Oxxio overstapservice. In dat geval regelt Oxxio de overstap met je huidige provider.