Oxxio

Superslim. Supervoordelig.

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Internet & bellen van Oxxio

Bij Oxxio ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van voordelige abonnementen. Als je ook gebruik maakt van Oxxio voor de energie in jouw huis, kan je de kosten nog lager krijgen.

Je hebt gelukkig bij Oxxio ook de mogelijkheid uit verschillende pakketten, zo kan je bijvoorbeeld voor een pakket met internet & bellen kiezen.

Voor het internet maakt Oxxio gebruik van het razendsnelle en stabiele KPN netwerk. Je bent hierdoor dus verzekerd van betrouwbaar internet in alle hoekjes en gaatjes in jouw huis. Bij het afsluiten van een dergelijk abonnement heb je ook nog de keus uit verschillende maximale snelheden. Sommige van deze snelheden worden door glasvezel internet bereikt. Wil je ook glasvezel internet? Controleer dan middels een postcodecheck of er reeds glasvezelkabels bij jouw adres liggen. Bij afsluiten van een dergelijk abonnement krijg je gratis een wifi modem geleverd.

Het bellen is ook behoorlijk voordelig te noemen bij Oxxio. Je kunt hierbij ook nog gebruik maken van gratis nummerbehoud, indien gewenst. Bij veel pakketten van Oxxio is het echter zo dat je óók nog interactieve TV naast het internet & bellen moet bestellen. Hierdoor kom je in principe uit op een alles-in-1 pakket, maar profiteer je sowieso van lage prijzen.

Eén week voor de ingangsdatum krijg je thuis een installatiepakket geleverd. Met dit pakket kun je gemakkelijk het internet en de vaste telefonie in je huis installeren. Voorafgaand kan je ook gebruik maken van de overstapservice van Oxxio. In dat geval zorgt de provider ervoor dat de overstap van de huidige provider naar Oxxio vlekkeloos verloopt.