Oxxio

Superslim. Supervoordelig.

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Alles-in-1 van Oxxio

Oxxio levert naast energiediensten ook telecomdiensten. Deze Nederlandse leverancier heeft enige tijd geleden ook besloten om internet, tv & bellen aan te bieden. Dat doet de provider onder meer in de vorm van een alles-in-1 pakket. Deze pakketten zijn scherp geprijsd, zijn naar wens samen te stellen en bezorgen je veel plezier/gemak.

Voor het internet, en ook voor de andere diensten, maakt Oxxio gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor ben je verzekerd van snel en stabiel internet. Je kunt hierbij ook nog uit verschillende internetsnelheden kiezen. 100 Mbit/s en 500 Mbit/s zijn slechts enkele voordelen van de mogelijke snelheden. Bij de laatstgenoemde snelheid betreft het overigens Glasvezel internet. Voordat je een Glasvezel internet pakket af kunt sluiten, moet je nagaan of op jouw adres reeds glasvezelkabels gelegd zijn. Je krijgt in ieder geval een gratis Wifi-modem van Oxxio geleverd bij een alles-in-1 pakket.

Op het gebied van interactieve tv kom je ook niks te kort. Hiervoor maakt Oxxio dus ook gebruik van het KPN netwerk. Je hebt meerdere tv zenders, meerdere radiozenders en je kunt op een interactieve manier gebruik maken van de televisie.

Wat betreft vast bellen; je kunt voordelig vast bellen en je geniet van gratis nummerbehoud. Om van dit alles-in-1 pakket op een prettige manier gebruik te kunnen maken, kan je gebruik maken van de overstapservice. In dat geval zorgt Oxxio voor de regeling met jouw huidige provider. Vervolgens krijg je één week voor ingangsdatum van het abonnement een installatiepakket thuisgestuurd. Met dit pakket kan je makkelijk en snel het alles-in-1 pakket installeren.