Oxxio

Superslim. Supervoordelig.

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Alleen internet van Oxxio

Bij Oxxio heb je de keus uit meerdere soorten abonnementen en pakketten. Je kunt voor een Oxxio Alles-in-1 pakket gaan, maar je kunt ook voor alleen een internet abonnement gaan.

Als je voor alleen een internet abonnement kiest, heb je alsnog voldoende mogelijkheden.

Voor het internet maakt Oxxio gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Dit netwerk zorgt ervoor dat je altijd razendsnel en stabiel internet hebt. Dat is zeker het geval als je voor een glasvezel internet abonnement bij Oxxio gaat. Ja, bij Oxxio heb je de keus uit meerdere internet abonnementen, waarbij het verschil onder andere gemaakt wordt door de snelheid. Ongeacht voor welk abonnement je kiest; je krijgt vanuit Oxxio gratis een Wifi modem geleverd.

Zie je op tegen de administratieve rompslomp van een overstap? Dat is bij Oxxio niet nodig. De overstapservice van Oxxio neemt namelijk al het werk voor jou uit handen. Zij nemen contact op met je huidige provider en stemmen alles met elkaar af. Eén week voor de ingangsdatum krijg je vervolgens een installatie pakket toegestuurd. In dit pakket zit onder andere het Wifi modem en de handleiding voor het installeren van het internet. Het installeren gaat dus makkelijk en levert je nadien snel en stabiel internet op.