Budget-alles-in-1

Voordelig Internet, TV & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088 - 730 73 77

(Werkdagen 08:30 - 19:30 uur)
(Zaterdag 10:00 - 16:00)

Alles-in-1 van Budget-alles-in-1

Budget Alles in 1 heette eerst NLE (Nederlandse Energie Maatschappij). Als sinds NLE internetdiensten aanbood, maakten zij deel uit van het KPN Netwerk. Ook nu NLE en Budget zijn gaan samenwerken, maken zij nog steeds gebruik van het KPN netwerk. De samenwerking tussen de twee leveranciers is gestart in 2018.

Bij de provider Budget ben je aan het juiste adres voor het samenstellen van een voordelig alles-in-1 pakket. Op basis van je postcode doet Budget jou een interessant voorstel, waarna je altijd nog naar eigen inzicht dingen aan kunt passen.

Budget maakt onderdeel uit van de stroom- en gasleverancier Budget Energie. Nadat de energietak goed begon te lopen, wilden de oprichters ook andere markten aan gaan boren. Zij hebben ervoor gekozen om zich op de internetmarkt en de alles-in-1 markt te richten. Momenteel ben je dus in staat om volledig zelf je alles-in-1 pakket samen te stellen. Budget is namelijk onderdeel geworden van Budget mobile.

Bij het internet binnen dit pakket maak je gebruik van het KPN netwerk. Dankzij dit netwerk is het internet in staat om hoge snelheden te behalen. Bovendien heb je de keus tussen Glasvezel internet of ADSL. Een groot voordeel van Glasvezel is dat je wel tot 500 Mb/s aan up- en downloadsnelheid kunt krijgen. Ook op het gebied van tv heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kunt namelijk zelf zenders en extra tv-pakketten toevoegen. Tot slot behoort een vaste telefoonlijn ook nog tot het alles-in-1 pakket.

Na het aangaan van het abonnement kan je de installatie overlaten aan een monteur van Budget. Het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. In dat geval krijg je een installatiepakket geleverd inclusief een duidelijke handleiding.

Overigens is het ook zo dat je de overstapservice van Budget kunt gebruiken. Deze service zorgt ervoor dat je geen omkijken naar het overstappen hebt. De provider neemt contact op met de huidige provider om de overstap te regelen. Het gevolg is dat jij nooit zonder internet, telefonie en televisie komt te zitten.

Om van een nóg lagere prijs te genieten, kan je de diensten van Budget gaan combineren. Je kunt bijvoorbeeld ook voor Budget Mobiel en Budget Energie kiezen. Als je die keuze maakt, krijg je nog een mooie korting op het maandelijkse tarief.