Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hollandsnieuwe een relatief jonge provider. De provider bestaat sinds 2011; op dat moment bedacht Vodafone namelijk om een virtuele provider op te richten. Mocht je abonnementen bij Hollandsnieuwe af willen sluiten, moet je dit dus via de digitale kanalen doen.

Inhoud

1. Over Hollandsnieuwe

2. De producten van Hollandsnieuwe

3. Losse mobiel van Hollandsnieuwe

4. Mobiel abonnement met telefoon van Hollandsnieuwe

5. Mobiel onbeperkt internet abonnement van Hollandsnieuwe

6. Mobiel onbeperkt bellen abonnement van Hollandsnieuwe

7. De voordelen van Hollandsnieuwe

8. Hollandsnieuwe mobeiele abonnementen vergelijken en afsluiten

Over Hollandsnieuwe

De provider Hollandsnieuwe is pas in 2011 door Vodafone opgericht. Deze provider wilde meer grip op de Sim Only markt krijgen en startte daarom met de provider Hollandsnieuwe. Dit betreft een zogeheten virtuele provider; de provider maakt bijvoorbeeld gewoon gebruik van het netwerk van Vodafone. Door de jaren heen heeft Hollandsnieuwe het aanbod iets uitgebreid, aangezien je nu ook een telefoon inclusief Sim Only abonnement af kunt sluiten.

Abonnement met toestel van Hollandsnieuwe

Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Ben je daarbij op zoek naar een prijstechnisch interessant telefoon abonnement? Dan ben je bij Hollandsnieuwe zeker aan het juiste adres. Deze provider biedt namelijk uiteenlopende abonnementen met toestellen aan. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten bundels, maar ook uit verschillende soorten telefoons. Eigenlijk alle telefoons van de gangbare merken zijn verkrijgbaar bij Hollands Nieuwe.

Lees meer over Abonnement met toestel van Hollandsnieuwe

Losse mobiel van Hollandsnieuwe

Heb je geen behoefte aan een mobiel abonnement, maar wil je enkel en alleen een losse telefoon aanschaffen? Dat is helaas niet mogelijk bij Hollands Nieuwe. Als je een telefoon bij deze provider aanschaft, gaat dit altijd in combinatie met een abonnement.

Lees meer over Losse mobiel van Hollandsnieuwe

Onbeperkt internet mobiel abonnement van Hollandsnieuwe

Lijkt het jou heerlijk om onbeperkt te kunnen internetten? Wil je overal naar Netflix kunnen kijken, non stop muziek kunnen streamen en ook regelmatig je telefoon als navigatiesysteem gebruiken? Bij Hollandsnieuwe is het niet mogelijk om een onbeperkt internet mobiel abonnement af te sluiten. Wat je wel kunt doen, is voor de grootste bundel te kiezen. Die bundel is behoorlijk uitgebreid, waardoor je alsnog naar hartenlust op het internet kunt surfen en van verschillende streamingdiensten gebruik kunt maken.

Lees meer over Onbeperkt internet mobiel abonnement van Hollandsnieuwe

Onbeperkt bellen mobiel abonnement van Hollandsnieuwe

Ben je een liefhebber van bellen? Bel je het liefste de gehele dag door met vrienden, familie en/of collega’s? Dan is een onbeperkt bellen mobiel abonnement van Hollandsnieuwe mogelijk interessant voor je. Je kunt bij het samenstellen van een abonnement namelijk voor een onbeperkte belbundel kiezen. Daardoor hoef je nooit meer op het limiet van je belminuten te letten. Je hebt immers geen limiet. Doordat je gebruik van het Vodafone netwerk maakt, ben je ook overal verzekerd van een prima bereik & service.

Lees meer over Onbeperkt bellen mobiel abonnement van Hollandsnieuwe

De voordelen van Hollandsnieuwe

Een van de belangrijkste voordelen van Hollandsnieuwe is in de prijsstelling terug te vinden. Deze provider biedt verschillende abonnementsvormen tegen voordelige tarieven aan. Je hoeft dus niet al te diep in de buidel te tasten, terwijl je wél profiteert van het Vodafone netwerk. Hollandsnieuwe maakt namelijk gebruik van het netwerk van Vodafone, waardoor je overal en altijd perfecte service hebt. Ook gaat het afsluiten van een abonnement bij Hollandsnieuwe zeer makkelijk en vlotjes.

Mobiele abonnementen vergelijken en afsluiten van Hollandsnieuwe

Wil je graag een abonnement afsluiten? Via provider-vergelijker.nl ben je in staat om alle abonnementen van deze provider met de abonnementen van andere providers te vergelijken. Mocht je voorkeur uiteindelijk naar een Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe gaan, kan je deze direct via onze website afsluiten!